žiga tomc

Sem Žiga Tomc, ustanovitelj ter izvajalec vseh del v podjetju TZtiles, in se ukvarjam z izdelavo unikatnih keramičnih interier izdelkov.

V otroštvu sem izmerno rad ustvarjal, a sem vseeno nekako pristal na študiju strojništva. Med študijsko izmenjavo v Barceloni so mi dela lokalnega arhitekta Antonija Gaudíja odprla oči in me spomnila na vso mojo ustvarjalnost iz otroštva. Nekoliko kasneje, doma, ko sem se loteval izdelave svojega studija, sem po Gaudijevem navdihu želel tudi zase ustvariti nek poseben interier. Hitro je bilo jasno, da bo za dosego tega cilja veliko vlogo igrala tudi keramika. In tukaj se je tudi vse začelo. Po letih izpopolnjevanja tehnik obdelave in glaziranja gline ter preverjanja kreativnih idej v realnosti, sem odprl podjetje TZtiles in začel novo poglavje svojega življenja, usmerjeno v izdelavo unikatnih projektov iz keramike.

žiga tomc

Sem Žiga Tomc, ustanovitelj ter izvajalec vseh del v podjetju TZtiles, in se ukvarjam z izdelavo unikatnih keramičnih interier izdelkov.

V otroštvu sem izmerno rad ustvarjal, a sem vseeno nekako pristal na študiju strojništva. Med študijsko izmenjavo v Barceloni so mi dela lokalnega arhitekta Antonija Gaudíja odprla oči in me spomnila na vse moje ustvarjalne interese iz otroštva. Nekoliko kasneje, doma, ko sem se loteval izdelave svojega studija, sem po Gaudijevem navdihu želel tudi zase ustvariti nek poseben interier. Hitro je bilo jasno, da bo za dosego tega cilja veliko vlogo igrala tudi keramika. In tukaj se je tudi vse začelo. Po letih izpopolnjevanja tehnik obdelave in glaziranja gline ter preverjanja kreativnih idej v realnosti, sem odprl podjetje TZtiles in začel novo poglavje svojega življenja, usmerjeno v izdelavo unikatnih projektov iz keramike.

Welcome to Krafti, a jaunty little theme we made specifically for your brand new arts & crafts or handicraft website.

contact
follow us