Ploščice na steni kuhinje

ProjektiPloščice na steni kuhinje

Ploščice na steni kuhinje

Menim, da je kuhinja nekakšno srce vsakega doma. Tu preživimo precej časa dnevno in tu ustvarjamo jedi, ki so “pogon” za naše življenje. Še toliko boljše je, če so te jedi pripravljene v okolju, ki nas navdušuje in izraža nas same ter našo strast, želje.

Ta ogromen kuhinjski sestav pohištva pa lahko vizualno obogatimo z ročno izdelano keramiko v območju med pultom in zgornjimi omaricami. V angleščini se temu reče “kitchen backsplash”. Popolno mesto za kreativen dodatek v vašemu domu, saj je vedno na očeh.

Kako se lotiti izbire?

Predlagam, da sprva premislite kakšen občutek si želite s tem vzbuditi in nato gradite v tej smeri. Skušajte ta občutek nato prevesti v oblike in barve. Nekateri si želijo bolj enegričnih in igrivih barv in drznih oblik, spet drugi pa bolj umirjenih. Pri umirjenih je smiselno izbirati enostavnejše oblike, bolj krožne, organske oziroma manj geometrijske, tudi barva fug naj bo bolj nežni in podobna barvi ploščic. Pri energijsko nabitih pa si oglejte drzne barve in bolj odrezave oblike.

Na koncu pa vam seveda mora biti vizualno všeč tudi celota.

Poglejte si različne standardne oblike za več idej s klikom na spodnji gumb.

Galerija opravljenih kuhinjskih projektov

Unikaten projekt

Lahko, da imate povsem svojo, že deifnirano idejo ali pa željo, ki jo je potrebno še razviti. Idejno se ne omejujte s kvadratnimi ponavljajočimi oblikami in vzorci. Z vami skupaj lahko ustvarim vaše sanje. Sanjajte na veliko, svobodno. Vam je všeč pogled na pokrajine, na nebo, na bujno tropsko rastje … Ustvarimo lahko vaš unikaten mozaik, kjer je vsak delček svoje oblike v različnih barvah. Kot kakšna čudovita slika ali pa mogoče barvit vitraž.

Kontaktirajte me z vašimi željami.

Welcome to Krafti, a jaunty little theme we made specifically for your brand new arts & crafts or handicraft website.

contact
follow us